Werken bij marechaussee

Je bent op zoek naar werk, avontuurlijk, daadkrachtig en hebt een passie om anderen te helpen. Dan zou werken bij de marechaussee wel eens jouw droombaan kunnen zijn. Dit onderdeel van defensie richt zich voornamelijk op politietaken.

Van de beveiliging van het Koninklijk huis, de militaire politietaak, de grensbewaking, het mobiel toezicht veiligheid en onderzoeken mensensmokkel tot vredesmissies in het buitenland. Bij de marechaussee kun je er allemaal mee geconfronteerd worden.

Een afwisselende baan

Werken bij de marechaussee is dan ook een zeer afwisselende baan. Omdat de Marechaussee over heel Nederland werkt is er altijd wel een eenheid bij jou in de buurt. Zeker als je in de buurt van Amsterdam woont is werken bij de marechaussee een aanrader.

Op Schiphol werken immers meer dan 1000 marechaussees in de grensbewaking of houden zich bezig met de politietaak op de luchthaven. Dat is zeer afwisselend werk waar geen enkele dag hetzelfde is. Iedere dag zul je weer tegen nieuwe zaken oplopen.

Werken in zonnige oorden

Mocht je van een zonnige omgeving houden dan biedt de marechaussee ook daar mogelijkheden. Er werken immers ook een paar honderd marechaussees in het Caribisch gebied. Werken bij de marechaussee is dan ook een baan met uitdagingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.