Marechaussee salaris

Een marechaussee salaris is zo slecht nog niet

Je wilt gaan werken bij de marechaussee. Dat lijkt je een hele mooie baan die goed bij je past. Maar natuurlijk wil je weten of het marechaussee salaris ook een beetje goed is. Het begin salaris is goed maar moeilijk te zeggen hoeveel het precies is omdat dit afhankelijk is van rang leeftijd en opleidingsniveau.

Marechaussee salarisHoe langer je er werkt of je opleiding verder afmaakt hoe hoger je salaris zal worden. Natuurlijk hoort ook bij dit salaris een vakantietoeslag van acht procent. Het marechaussee salaris is dus een goed salaris, vergelijkbaar met het beginsalaris van de vele piloten die je dagelijks zal zien op Schiphol Airport.

De marechaussee is een mooi beroep

Naast het mooie salaris is de marechaussee een mooi beroep. Uiteraard is het salaris belangrijk je moet er ten slotte alle dingen van kunnen doen, maar plezier in je werk is natuurlijk net zo of misschien wel nog belangrijker.

Toch kun je er verzekerd van zijn dat je als marechaussee een goed salaris verdient. Waar je zeker nog geld overhoudt om naast het werken bij de marechaussee om af en toe van een heerlijke vakantie te kunnen genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.